Empresa

Gener del 2007.

Comença l´aventura. Amb més de cinc anys d´experiència acumulada en el sector de màquina de vending petita i gran decidim montar la nostra própia empresa.

El nostre objectiu és simple i clar, proveïr a tots els nostres clients de la millor matèria prima i d´uns excel.lents serveis. La primera, i no sense entrebancs, l´aconseguim.Comencem a distribuïr de forma oficial un dels cafès amb més prestigi i acceptació social arreu del món, illy.

El sol fet de treballar amb una marca així no només ens permet aprendre una sèrie de valors ètics i morals que fan que sigui estimada per molts, sinó que ens porta de nou,a treballar sempre en u a única i clara direcció; l´excel.lència. No en va, aquesta no s´adopta en un sol dia, sinó que és el dia a dia i les diferents necessitats dels nostres consumidors que fan que el que un dia era un somni, avui esdevingui una realitat.

Partim de la base que la pausa del cafè ha de ser un moment únic, diferent i ple de plaer, i és per aquest motiu que nosaltres no solsament els oferim cafeteres de gran qüalitat i fiabilitat, sinó que a més, i gràcies a la seva ajuda les mimem. Com? Senzill, la nostra base de dades ens diu dia a dia, quines màquines han de ser revisades o descalcificades i nosaltres, els ho comuniquem.Perquè el plaer és el cafè, la màquina, tan sols el mitjà. Però tots ho sabem, un cafè no s´obté en condicions sense una cafetera en condicions.

Tanmateix, un tracte així no s´assoleix mai si els tractem com uns simples consumidors.Vostès han confiat en nosaltres, i és per aquest motiu que, des de un inici, vam apostar per tenir un tracte personal, de tú a tú,de persona a persona. Volem saber qui són vostès, quines necessitats i quines preferències específiques ténen.

Nosaltres ens encarreguem de tot, des de l´entrega de la màquina i el producte, a la seva reparació o per què no, a contestar qualsevol pregunta que tinguin. Només així i segons el nostre criteri s´assoleix el nostre objectiu; l´excel.lència.

Feu-nos confiança. Podràn observar, que aquesta plana web no disposa de carret de la compra. No es tracta pas d´un oblit, ni de tenir poques ganes de vendre. Volem que comprin tranquils i amb confiança, i és per aquest motiu que vostès, de forma avançada, només pagaràn els ports (gratuïts a partir de 120€) i paguin el producte en el moment de l´entrega.

Aquí no volem només clients, volem amants de les coses bones i ben fetes.

Gaudeixin de la plana i no dubtin en consultar-nos.

Espressium
Concessionari oficial illycaffè
Girona